navigatie overslaan

Yoga en mindful wandelen in Tuinen Mien Ruys

Yoga
Laad helemaal op tijdens een speciale yogales in de betoverende Tuinen van Mien Ruys. Deze 75 tot 90 minuten durende sessie is ontworpen om alle niveaus van yoga-beoefenaars te verwelkomen, van beginners tot gevorderden. Laat de stress van het dagelijks leven achter je terwijl je je concentreert op ademhalingstechnieken en zachte, vloeiende bewegingen die je helpen te ontspannen en op te laden. Ontdek de harmonie tussen lichaam en geest te midden van de weelderige groene omgeving en voel de verfrissende energie die door je heen stroomt.

Mindfulness Wandeling door de unieke omgeving van de tuinen
Tijdens deze sessie dompelen we onszelf onder in de inspirerende natuur van de tuinen, waarbij je alle zintuigen bewust gebruikt om de omgeving in je op te nemen. Ervaar een zingevende wandeling, waarin je dieper in contact komt met je lichaam en geest. Deze activiteit brengt je terug met je aandacht in je lijf. Ontdek de betoverende kracht van metaforen, meditatie, systemisch werk en rituelen, die je inspiratie en kracht geven. Observeer, ruik, proef en voel bewust. Laat los wat niet meer bijdraagt, terug naar je kern. Deze wandeling is perfect om op te laden. Onder de schaduwrijke bomen, tussen de kleurrijke bloemen en langs de kalme vijvers, krijgen belangrijke thema's de ademruimte die ze nodig hebben, zowel letterlijk als figuurlijk.

Het is een mooie manier om te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en weer in contact te komen met de natuurlijke wereld om ons heen.

Programma
10.00 uur welkom
10.45 uur Start Yoga
12.15 uur lunch
13.00 uur start mindfulness wandeling
Rond 15.00 afsluiting koffie/ thee

Aantal deelnemers
Minimaal 6 / maximaal 15

Materiaal zelf meenemen
Matje of deken, notitieboekje & pen

Kosten € 65,- pp.
De prijs voor deze activiteit is inclusief entree/ koffie/ thee /lekkers en lunch

Aanmelden kan via de website van Tuinen Mien Ruys, vanaf week 12

Wanneer

6 apr - 5 okt 2024
  • elke 1e zaterdag van de maand: - uur

Prijzen

Entreeprijs
€ 65,00