navigatie overslaan

The one & only Scott H. Biram Tour

Duik in de rauwe wereld van Scott H. Biram (Texas), ook wel bekend als 'The Dirty Old One Man Band', een muzikale krachtpatser die geen grenzen kent.

Biram heeft met bijna dertig jaar onvermoeibaar schrijven, opnemen en touren door Amerika en daarbuiten als solo bluesman een breed scala aan lovende kritieken en vele fans verzameld.

Met een unieke mix van o.a. country, blues en punkrock, neemt Biram zijn publiek mee op een meeslepende reis door het muzikale landschap. Doordrenkt met authentieke roots en doorgroefd met zijn karakteristieke rauwe stem, belichaamt hij de essentie van Amerikaanse muziek. Scott H. Biram staat garant voor een ongefilterde en onvergetelijke ervaring. Deze troubadour, gewapend met gitaren en een stompbox, levert een performance die doet denken aan de ruige schoonheid van de Texaanse heuvels.

In zijn eigen woorden: ‘Mijn muziek heeft veel agressie. Ik durf mezelf zonder terughoudendheid te uiten. Als je denkt aan Muddy Waters, Bill Monroe, Jerry Reed en Black Flag, dan heb je een goed idee van mijn geluid. Het is punk, blues, country, metal, bluegrass en dirty.’

29 maart a.s. is de release van zijn langverwachte 13de plaat ‘The One & Only Scott H. Biram’. Daarna volgt een tour door Europa. Daarbij doet Biram maar twee podia in Nederland aan, waaronder de Gashouder!

Zorg dat je deze super unieke kans om hem live te zien niet mist!

STA concert. Zaal open 20.00 uur.

www.scotthbiram.com

Wanneer

-

Prijzen

Entreeprijs
€ 17,50