navigatie overslaan
Te gast in de Gashouder

New Color Project speelt Tom Waits

De band New Color Project speelt in de Gashouder Dedemsvaart een selectie prachtige songs van de Amerikaanse singer-songwriter Tom Waits.

+ 1 foto's

De muziek van Tom Waits is puur, met prachtige teksten vol liefde, drama en humor over mensen aan de zelfkant van de maatschappij. Waits werkte eerst voornamelijk in een jazzy stijl, maar zijn muziek vanaf de jaren tachtig weerspiegelt meer invloeden van blues, rock, vaudeville, theatermuziek en experimentele genres. Waits heeft veel muzikanten beïnvloed en een internationale cult-aanhang gekregen. Bob Dylan, die zelf een grote invloed had op de jonge Waits, noemde Waits een van zijn ‘geheime helden’. De songs van Waits zijn door vele artiesten gecoverd, waaronder Bruce Springsteen en Meat Loaf en Rod Stewart had nummer 1-hits met Downtown Train en Tom Traubert’s Blues. Er zijn verschillende biografieën over Waits geschreven en in 2015 werd hij nummer 55 op Rolling Stone’s ‘100 Greatest Songwriters of All Time’. In 2011 werd hij opgenomen in de Rock and Roll Hall of Fame.

De band New Color Project heeft zijn naam te danken aan het feit dat zij een eigen inkleuring geven aan de muziek van een bepaalde artiest. De enthousiaste band bestaat uit 5 muzikanten: Eva Velzen (zang), Pieter de Blouw (sax), Hans Rotteveel (gitaar), Ep Wesseling (toetsen) en Marco Kerssies (bas).

Laat je verrassen en meeslepen door het enthousiasme van de bandleden en de geweldige muziek van Tom Waits.

KAARTEN Kaarten à € 10,- p. st. kunnen besteld worden door de QR-Code te scannen. Kosteloos annuleren kan tot 10 dagen voor het concert. Kaarten kunnen ook aan de kassa gekocht worden op de dag van de voorstelling.

Wanneer

-

Prijzen

Entreeprijs
€ 10,00