navigatie overslaan
Theater

DIEDERIK VAN VLEUTEN – Bouwjaar ’61 – try out

Veelgeprezen meesterverteller Diederik van Vleuten kijkt terug via zijn verleden vanaf zijn ‘Bouwjaar ’61’ naar nu. Kaartverkoop en informatie www.gashouder-dedemsvaart.nl.

+ 1 foto's

In zijn 5de solo kijkt topverteller Diederik van Vleuten terug naar zijn verleden. Diederik was bijna 8 jaar toen de eerste mensen landden op de maan. De korrelige beelden van astronauten in witte pakken maakten een onuitwisbare indruk. Net als de beelden en geluiden van Vietnam en Cambodja. En Toppop niet te vergeten. Zijn wereldbeeld werd in hoge mate bepaald door Asterix, Kuifje en de kennis uit weekblad de Kijk. En misschien is dat nog wel steeds zo.

Anno nu vraagt Diederik zich af wat er over is van de verbazing, verwondering en bewondering van een ventje van BOUWJAAR ’61. Het jongetje van toen kijkt naar de wereld van nu. En andersom.

Een halve eeuw terug in de tijd is voor meesterverteller Van Vleuten maar een kleine stap. Wat die kleine stap voor de mensheid betekent weten we na afloop van deze humorvolle, herkenbare, mooie en meeslepende voorstelling.

Kaartverkoop en informatie www.gashouder-dedemsvaart.nl.

Wanneer

-