navigatie overslaan

Wat gaan we doen vandaag? Shoppen, een dagje naar de Tuinen van Mien Ruys, of tot rust komen in de natuur... Wat je ook doet - Dedemsvaart heeft het allemaal!

Stap binnen in een wereld waar de prachtige natuur het podium vormt voor avontuurlijke en culturele ontdekkingen. Verken betoverende wandelroutes, fietspaden en adembenemende landschappen die je zullen betoveren. Laat je verrassen door de harmonie tussen mens en natuur, terwijl je geniet van een scala aan buitenactiviteiten.

Maar er is meer dan alleen natuurpracht. Laat je onderdompelen in een levendige theaterervaring die je zintuigen prikkelt. Bezoek ons pittoreske theater, waar passie en creativiteit samenkomen op het podium. Van meeslepende voorstellingen tot boeiende kunsttentoonstellingen, hier vind je cultureel vermaak dat je zal betoveren.

Of je nu een natuurliefhebber bent die op zoek is naar avontuurlijke trektochten, of een theaterliefhebber die hunkert naar artistieke verrassingen, ons dorp biedt een unieke mix van beide. Laat je inspireren door de prachtige natuurlijke omgeving en geniet van de culturele schatten die ons dorp te bieden heeft.

Kom en ontdek ons dorp, waar natuur en theater samenkomen in een onvergetelijke ervaring. Laat je verwonderen, verrijken en inspireren terwijl je deel uitmaakt van deze unieke reis.