navigatie overslaan
www.gashouder-dedemsvaart.nl

Gashouder Dedemsvaart start kaartverkoop seizoen 2024-2025

  • 2 minuten leestijd
  • 148 x bekeken

De Gashouder is gestart met de kaartverkoop voor seizoen 2024-25 op www.gashouder-dedemsvaart.nl.

Het Gashouder team heeft weer een geweldig, gevarieerd en verrassend programma samengesteld, dat gepresenteerd wordt op zowel de website als in een nieuwe brochure. Met aan de ene kant alle theatervoorstellingen en aan de andere kant de poppodium concerten. Omdat er gedurende het seizoen nog diverse poppodium concerten worden toegevoegd aan het programma, staat in de brochure alleen wat op dit moment bekend is. Voor latere toevoegingen is het zaak om de social media, nieuwsbrief en website van de Gashouder in de gaten te houden.

Wat staat het publiek te wachten het komend seizoen in de Gashouder? Onder andere Ernest Beuving, Twee Recht Twee Averecht, Het Kabouterboek, Thijs Kemperink, Nienke Plas, Nynke de Jong & Esther Groenenberg en Nathalie Baartman staan op het theater programma. In het kader van 80 jaar bevrijding geeft Lion Tokkie een indrukwekkende lezing over de WOII werkkampen, ook in deze regio, waarbij harpiste Mechteld Karlien de Jongh zorgt voor een mooie muzikale omlijsting. Op het poppodium programma staan o.a. Randy Hansen (USA) met een Jimi Hendrix tribute, Ruben Hoeke Band, Jurassic Park en een Halloween Night.

In de week van 8 mei wordt de nieuwe brochure, waarin ook de programma’s van de Reestkerk en SKOA zijn opgenomen, in Dedemsvaart e.o. huis-aan-huis verspreid. Voor degenen die geen brochure hebben ontvangen liggen er gratis exemplaren klaar bij de bibliotheek, Readshop of Primera Dedemsvaart.

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Toon meer verhalen

Ook interessant